Over Mark Mok

In 2000 heb ik mijn SVH wijnbrevet gehaald en in 2001 ben ik geslaagd voor de opleiding M.E.I. Master Winetaster, gegeven door Ton Möllers en Udo Göebbels.

Ik heb 3 jaar lang een eigen wijnwinkel gehad en ben daarna overgegaan tot een online webwinkel en gelijkertijd mijn eigen wijnen gaan importeren, wat ik tot op heden nog steeds doe.

Daarnaast ben ik lid van de enige echte Amsterdamse Wijnclub, een groep wijnkenners en -liefhebbers, die elke maand bij elkaar komen en een wijnthema bespreken met de bijbehorende wijnen en evt. met wat hapjes.

Mijn kracht ligt in het vinden van aparte, verrassende wijnen, die niet overal te vinden zijn. Elke wijnboer waar ik zaken mee doe heb ik persoonlijk ontmoet, ofwel bij hun thuis ofwel op een wijnbeurs.

Ik ben gespecialiseerd in wijnen uit voornamelijk Italië en Spanje, gemaakt van autochtone druivensoorten, d.w.z. druivensoorten uit het land van herkomst. Zeker de Cépage-wijnen zijn allemaal gemaakt van inheemse druivensoorten, maar probeer ook zoveel mogelijk de blends te vinden waar geen uitheemse druiven in zijn verwerkt, echter dit zal niet altijd mogelijk zijn.

Verrassende Wijnen

Persoonlijke levering
Van wijnhuis tot uw voordeur
Bestel nu, betaal later
Uniek in Nederland
Groothandel voor Horeca
Wijn-spijsadvies
Niet goed? Andere fles!

Bekijk alle wijnen

Oók zakelijk

Groothandel voor Horeca
Levering aan bedrijven

Ontdek deze verrassende wijnen

Leveringscondities
Alle vermelde prijzen zijn per fles, inclusief 21 % BTW
Met dit assortimentsoverzicht is gepoogd u een zo groot mogelijke garantie te geven wat betreft continuïteit. Externe factoren kunnen echter leiden tot wijzigingen in prijs en oogstjaar.
Geleverde goederen zijn eerst na volledige betaling van de factuur eigendom van de koper. Tot dat moment blijven de goederen eigendom van Mok Wijnen.
Van eventuele schade of onvolledigheid dient bij aflevering direct melding te worden gemaakt.

Aanbiedingen en nieuws?

    Wijnrek (0)

    De juiste wijn gevonden? Voeg hem toe aan je wijnrek.
    Totaal: 0.00
    * Je hoeft niet direct af te rekenen. De factuur volgt na de bestelling per e-mail.
    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.